Üdvözlés a blogon
2019. december 09. írta: GhostTown

Üdvözlés a blogon

A blog rövid bemutatása és a célkitűzésének a leírása röviden

A blog első bejegyzése egy könnyedebb, kisebb leírása lesz annak, hogy miért is gondoltam létrehozni egy külön blogot ezeknek az épületeknek, városoknak. 

Az első indoka a témaválasztásomnak az, hogy a volt Szovjetunió területén, meg a hatáskörébe tartozó országok területén is, a mai napig, nagyon sok elhagyatott helyszínek, épületek, járművek, városok vannak és ezek leírása, bemutatása, magyar nyelven nem hozzáférhető.

Második indoka, hogy a szellemvárosokkal foglalkozó oldalakkal már Dunát lehetne rekeszteni, azonban a legtöbb blog vagy oldal ugyanazokat a városokat helyszíneket mutatja be és nagyon sok érdekes dolog kimarad ezekből. (Elképzelhető, hogy itt is lesz olyan amelyet már bemutatott egy másik szerkesztő vagy író, ekkor, hogy tisztességes legyek értelemszerűen hivatkozásként be fogom tenni azt az oldalt vagy blogot is./Amennyiben találok ilyet/) 

A harmadik és egyben utolsó indokom, hogy a volt szovjet épületek, monumentálisak és nem régóta állnak elhagyottan, így nagyon-nagyon érdekesek.

Megpróbálok minden héten egy-egy új helyszínt bemutatni, érdemes lesz néha-néha visszanézni.

Remélem tetszeni fognak a blogon bemutatott helyek, dolgok, épületek meg úgy bármi ami lesz majd.

 

Ghosttown

A bejegyzés trackback címe:

https://szovjetszellemvarosok.blog.hu/api/trackback/id/tr1015345410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása